Tekenwedstrijd was een succes

Tekenwedstrijd was een succes

Dit jaar hebben we op de Daaf Gelukschool voor het eerst een tekenwedstrijd gehouden.  Afgelopen weken konden de leerlingen van de Daaf Geluk en de Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zich aanmelden voor de tekenwedstrijd. Doordat een groot aantal leerlingen dit deed, mag er gesproken worden van een groot succes.

Leuk om te zien dat de leerlingen er echt hun best voor hebben gedaan en het reuze spannend vonden wie de winnaar zou zijn. Na de beoordeling door de officiële jury is de winnaar vorige week bekendgemaakt.

Doordat de jury het lastig vond de definitieve winnaar te kiezen, werd op het laatste moment besloten een publieksprijs uit te schrijven. De collega’s mochten besluiten wie de winnaar van deze prijs werd. Super om te zien hoe mensen hun keuze bepaalden.

De winnaar heeft een mooie prijs gekregen en haar schilderij is ingelijst. Ook de publieksprijs werd in het zonnetje gezet.

Daafnieuws

Vacature docent Nederlands De leerlingen en medewerkers van de Daaf Gelukschool en Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zijn met spoed op zoek naar een docent Nederlands per nieuw schooljaar. De vacature betreft 0,8 FTE, 2e graads bevoegdheid en betreft tijdelijke...

Lees meer

Sportdag gaat door!

De sportdag gaat door! Voor nu wordt er een droge ochtend voorspelt morgen en hebben we dus besloten dat de sportdag door gaat. De leerlingen worden dus om 08:30 uur verwacht. 

Lees meer

Belangrijk bericht over de sportdag!

In verband met wisselingen in de weersvoorspelling van donderdag 11 juli, beslissen wij morgen (woensdag 10 juli) rond 17:00 uur of de sportdag van donderdag 11 juli door gaat. Wij verzoeken u dan ook om woensdagmiddag de site en uw mail in de gaten te houden. 

Lees meer

Samen Sterk op het Spaarne College!

Aan de ouder(s) en verzorger(s) van de leerlingen die op de Daaf Gelukschool zitten, Haarlem, 4 juli 2019 Onderwerp: samen sterk op Het Spaarne College!  Beste ouders en verzorgers, Het is alweer even geleden dat we u vertelden over het samengaan van het Sterren...

Lees meer