Open Podium 2019

Open Podium 2019

Terwijl sommige mensen op 14 februari ’s avonds aan een romantisch diner zitten, zaten de leerlingen die deelnamen aan het Open Podium met wat lichte zenuwen gezellig samen op school aan tafel. Deze leerlingen hebben een maand geleden auditie gedaan om deel te mogen nemen aan het Open Podium. En vanavond was het dan zover: het dramalokaal was omgetoverd tot een theaterzaal en zat tjokvol met publiek! Familie, vrienden, medeleerlingen en docenten.

Dit jaar waren er veel kunstdisciplines vertegenwoordigd: dans, muziek, toneel, toegepaste kunst en zelfs een eenwieler!

De avond werd met veel humor aan elkaar gepraat door Koen en Bayani. Het licht en geluid werd verzorgd door Wessel en Jesse.

Dani mocht met zijn prachtig pianospel de avond openen. Daarna zong Kaylee de sterren van de hemel, rockte Dave met zijn gitaar het dak eraf en kwam Megan met haar zang en eigen gitarist goed binnen bij het publiek.

Lianne en Robina zorgden vervolgens voor enorme stilte bij het publiek, door een intiem doch humoristisch toneelstuk. Deze intieme sfeer wisten de leerlingen knap vast te houden. Feline verraste iedereen met een indrukwekkende dans. Mandy zong een prachtig lied, Lucas bracht twee kleine liedjes op de piano ten gehore en Axel en Dani speelden een prachtige Romance voor hoorn en piano.

Vervolgens werd het publiek verzocht om zich naar de gymzaal te begeven, waarbij zij onderweg langs de zelfgemaakte, kunstzinnige vazen van 5 havo liepen.

In de gymzaal stond het hele publiek versteld van wat Jop in een dans kan doen met een vlag en een geweer; natuurlijk een nepperd! Tot slot begeleidde de met lampjes beklede Bart op zijn eenwieler het publiek naar de aula waar een hapje en een drankje klaarstond.

Het was een zeer geslaagde avond, waarbij misschien de mensen met een Valentijnsdiner ook liever aanwezig waren geweest.

Miriam Doortmont, Cédie Hooftman, Isabel Buceta

Daafnieuws

Open Podium 2020

Op woensdagavond 12 februari was de aula van de Daaf Geluk omgetoverd tot een knusse theaterzaal. De trap zat vol met familie, vrienden, medeleerlingen en docenten en aan de zijkant zaten de deelnemende leerlingen met lichte zenuwen te wachten tot ze hun kunsten...

Lees meer

Inloopmiddag woensdag 5 februari 2020 gaat niet door

Beste ouders/verzorgers, Door omstandigheden gaat de inloopmiddag van woensdag a.s. niet door. De eerstvolgende inloopmiddag is woensdag 13 mei. Wij beseffen dat u misschien hiervoor uw agenda vrij heeft moeten maken en bieden onze excuses aan. Met vriendelijke groet,...

Lees meer

Inloopmiddag woensdag 5 februari van 15.30 uur tot 17.00 uur

De eerste inloopmiddag in november leverde mooie gesprekken en suggesties op. Ook was er de wens om sommige thema’s wat langer met elkaar te bespreken. Aan deze wens geven we graag gehoor! U bent van harte welkom om met andere ouders in gesprek te gaan over het thema...

Lees meer

Informatieavond Spaarne College klas 2

Hieronder vindt u de informatie van de informatieavond voor de 2de klas. Profielen Spaarne College - Versie 1 Presentatie Voorlopige Profielkeuze Leerjaar 2 2019-2020 Presentatie Voorlopige Profielkeuze Leerjaar 2 2019-2020  

Lees meer