Informatiebijeenkomst Dyslexie

Op dinsdag 24 september is er een informatiebijeenkomst over het dyslexiebeleid op de Daaf Gelukschool en de Vestiging Gunning op de Daaf Geluk. De avond is met name bedoeld voor ouders van eerste klas leerlingen, ouders van instroomleerlingen of ouders die de ouderavond vorig schooljaar hebben gemist.
Op deze avond wordt er voorlichting gegeven over de begeleiding van dyslectische leerlingen bij ons op school. Ook wordt er kort informatie gegeven over enkele veel voorkomende hulpmiddelen. Er zal een korte demonstratie zijn van het programma Kurzweil, waar de school een schoolbrede licentie op heeft.
De avond begint om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 20.30 uur.
Mocht u interesse hebben dan kunt u zich per mail bij mij opgeven:
P.Maradiaga-Schenke@daafgeluk.nl

 

 

Daafnieuws

Inloopmiddag woensdag 13 november 2019

Woensdag 13 november is er van 15.30 uur tot 17.00 uur een inloopmiddag voor alle ouders/verzorgers van onze leerlingen. Deze middag staat in het teken van ontmoeting. U kunt in een informele sfeer ervaringen, ideeën, tips, vragen, wensen, enz. uitwisselen met andere...

Lees meer

Belangrijk bericht over de sportdag!

In verband met wisselingen in de weersvoorspelling van donderdag 11 juli, beslissen wij morgen (woensdag 10 juli) rond 17:00 uur of de sportdag van donderdag 11 juli door gaat. Wij verzoeken u dan ook om woensdagmiddag de site en uw mail in de gaten te houden. 

Lees meer