Vacature docent Nederlands
De leerlingen en medewerkers van de Daaf Gelukschool en Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zijn met spoed op zoek naar een docent Nederlands per nieuw schooljaar.

De vacature betreft 0,8 FTE, 2e graads bevoegdheid en betreft tijdelijke vervanging tot aan de kerstvakantie.

Je gaat lessen geven aan klas 2 en 3 havo, klas 3K en 3T en 4T.

De docent Nederlands moet affiniteit hebben met de doelgroep. Tevens moet hij/zij kunnen samenwerken in een team van medewerkers.

U kunt uw sollicitatie richten aan mevr. a.belhaj@daafgeluk.nl.

Voor informatie kunt u bellen met mevr. A. Belhaj ( teamleider). Zij is vanaf 8 augustus te bereiken op nummer 06-52307845.

Wij verwachten u uiterlijk vrijdag 16 augustus 2019 te berichten of wij u uit zullen nodigen voor een gesprek.

 

Daafnieuws

Sportdag gaat door!

De sportdag gaat door! Voor nu wordt er een droge ochtend voorspelt morgen en hebben we dus besloten dat de sportdag door gaat. De leerlingen worden dus om 08:30 uur verwacht. 

Lees meer

Belangrijk bericht over de sportdag!

In verband met wisselingen in de weersvoorspelling van donderdag 11 juli, beslissen wij morgen (woensdag 10 juli) rond 17:00 uur of de sportdag van donderdag 11 juli door gaat. Wij verzoeken u dan ook om woensdagmiddag de site en uw mail in de gaten te houden. 

Lees meer

Samen Sterk op het Spaarne College!

Aan de ouder(s) en verzorger(s) van de leerlingen die op de Daaf Gelukschool zitten, Haarlem, 4 juli 2019 Onderwerp: samen sterk op Het Spaarne College!  Beste ouders en verzorgers, Het is alweer even geleden dat we u vertelden over het samengaan van het Sterren...

Lees meer