12 oktober 2019 – Grote reünie Daaf Gelukschool Haarlem

Save the date!!

Op zaterdag 12 oktober 2019 viert de Daaf Gelukschool in Haarlem-Noord het heuglijke feit dat zij 40 jaar bestaat. Onderdeel daarvan is een grote reünie voor oud-leerlingen, oud-medewerkers,en uiteraard het huidige personeel. De reünie zal plaatsvinden in het huidige gebouw van de Daaf Gelukschool aan de Albert Verweylaan 2 te Haarlem.

Om 14.30 uur gaan de deuren open en om 15.00 uur verzamelen we in de gymzaal voor de aftrap  van dit feest met een toespraak van de huidige directeur: Monica van den Hoven.

Daarna is er ruim tijd om oud-klasgenoten, -docenten en -collega’s te ontmoeten in een van de lokalen met oude foto’s. Of met elkaar bij te kletsen aan een van de tafeltjes in de gymzaal. Voor hapjes en drankjes wordt uiteraard gezorgd.

Bij binnenkomst krijgt iedereen drie muntjes voor twee drankjes en een overheerlijk stuk vers gebakken pizza.
De oven staat op het plein, waar de bakkers van Fratelli e Pizza uw pizza bereiden. Verser krijgt u ze niet!

Om 20.00 uur wordt de reünie afgesloten.

Wij proberen zo veel mogelijk mensen te bereiken via social-media en advertenties in de kranten. Maar zegt het vooral voort aan iedereen die je maar kunt bedenken.

Schrijf je in via de reünie-site https://40jaardaafgeluk.nl/ en houd daar ook het nieuws in de gaten. 

Via deze site kun je zien wie er van jouw oud-collega’s, -docenten en -klasgenoten zich al hebben aangemeld. Sterker nog, je kunt zelfs alvast met elkaar in contact komen om af te spreken voor 12 oktober!

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in een kort filmpje iets te vertellen over hun tijd op de Daaf en wat ze zijn gaan doen nà de Daaf.

Dus, vind je het leuk om hier aan mee te werken, of voor alle andere vragen, neem dan  contact op met reunie@daafgeluk.nl

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in een kort filmpje iets te vertellen over hun tijd op de Daaf en wat ze zijn gaan doen nà de Daaf.
Dus, vind je het leuk om hier aan mee te werken, of voor alle andere vragen, neem dan  contact op met reunie@daafgeluk.nl

zaterdag 12 oktober 2019 – Grote reünie Daaf Gelukschool Haarlem

 

 

Daafnieuws

Vacature docent Nederlands De leerlingen en medewerkers van de Daaf Gelukschool en Vestiging Gunning op de Daaf Geluk zijn met spoed op zoek naar een docent Nederlands per nieuw schooljaar. De vacature betreft 0,8 FTE, 2e graads bevoegdheid en betreft tijdelijke...

Lees meer

Sportdag gaat door!

De sportdag gaat door! Voor nu wordt er een droge ochtend voorspelt morgen en hebben we dus besloten dat de sportdag door gaat. De leerlingen worden dus om 08:30 uur verwacht. 

Lees meer

Belangrijk bericht over de sportdag!

In verband met wisselingen in de weersvoorspelling van donderdag 11 juli, beslissen wij morgen (woensdag 10 juli) rond 17:00 uur of de sportdag van donderdag 11 juli door gaat. Wij verzoeken u dan ook om woensdagmiddag de site en uw mail in de gaten te houden. 

Lees meer

Samen Sterk op het Spaarne College!

Aan de ouder(s) en verzorger(s) van de leerlingen die op de Daaf Gelukschool zitten, Haarlem, 4 juli 2019 Onderwerp: samen sterk op Het Spaarne College!  Beste ouders en verzorgers, Het is alweer even geleden dat we u vertelden over het samengaan van het Sterren...

Lees meer